Trener Reala poštuje Zvezdu: ONI SU DOBRO VOĐEN TIM, BIĆE NAM TEŠKO!

Autor:

Sport

30.11.2017

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Reala Pablo Laso izjavio je pred duel njegovog tima protiv Crvene zvezde u Evroligi da srpski klub zaslužuje veliko poštovanje, kao i da im je dobro došao kraći predah u prvenstvu kako bi se pojedini igrači oporavili od povrede.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Laso ne očekuje laganu pobedu protiv crveno-belih

- Znamo da nas čekaju dve teške utakmice kod kuće ove nedelje. Dvanaestorica igrača koji su trenirali su oni koji će igrati. Što se tiče povređenih, Tejlor nije trenirao cele nedelje, dok se Rendolf još uvek oporavlja od povrede stopala. Ostale povrede su dugoročne - rekao je Laso.

Veliki problem za Real Madrid predstavlja odsustvo našeg Ognjena Kuzmića i Meksikanca Gustava Ajona. Kadrovski problemi uslovili su niz slabih rezultata u Evroligi ali i Zvezda ima problema sa formom.

- Zvezda je zahtevan tim, igraju fizičku košarku i imaju kvalitetne igrače. Dobili su gomilu utakmica u ovakvoj Evroligi ali dolaze iz negativnog niza zbog čega će biti dodatno motivisani - kazao je Laso.

Trener Real Madrida apostrofirao je značaj najboljih pojedinaca u Zvezdinom timu i istakao da crveno-beli zaslužuju maksimalan respekt.

- Mogu da poentiraju preko Ročestija, Feldina, Bjelice ili Antića, a na svim pozicijama imaju kvalitetne igrače kao što su Lazić ili Dangubić. Zvezda je dobro vođena i teško ju je savladati. Zaslužuju veliko poštovanje. Nadamo se da ćemo odigrati dobro uz pomoć naših navijača - zaključio je Laso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading