Prvi osmeh Alimpijevića u Evroligi posle deklasiranja Efesa: Ima mnogo malih heroja u našem timu koji rade veliki posao!

Autor:

Sport

08.12.2017

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević istakao je da je protiv Efesa Zvezda odigrala skoro savršen meč. Istakao je timsku igru koja je donela pobedu i mnogo malih heroja u timu.

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs
Dušan Alimpijević

- Bila je ovo skoro perfektna utakmica za nas. Imali smo samo dva minuta u odbarni u drugoj četvrtini. Pre meča smo rekli da je ova ekipa prva po ofanzivnom skoku u Evroligi, pa smo morali da budemo ozbiljni u građenju koša i veoma agresivni.

- Po meni Efes je jedan od tih ekipa koja ima izuzetne individualce, ali nije uspeo sistemski da ih osposobi za neke stvari i tako bi svima pravili problem. Ono što me raduje je, to da je ovo timska pobeda. Do svake pobede u Evroligi došli smo timskom igrom. Ima mnogo malih heroja koji dobro rade posao, a ne vidi se u statistici. Veoma sam ponosan na način kako smo ostvarili pobedu.

- Mi prvo moramo da verujemo u sebe da bimso pobedili REeal, a posle toga samopouzdanje može da bude veće. Ako mi nemamo presiju za Evroligu ne znači da ne želimo da pobeđujemo. Ali, treba biti realan - rekao je Alimpijević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading