Prošlo je 17 godina, HARIS JE I DALJE SVIMA U MISLIMA!

Autor:

Sport

15.12.2017

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlo je 17 godina od ubistva košarkaša Partizana Harisa Brkića ispred hale "Pionir", a održan je i pomen za tragično nastradalog sportistu u kome su pored članova njegove porodice učestvovali i bivši članovi uprave i košarkaši crno-belih.

RepublikaFoto: ST/Đ.KOJADINOVIĆ
Brkićev život nasilno se prekinuo u 26. godini

Članovi porodice, prijatelji i nekadašnji saigrači Harisa Brkića, održali su pomen nekadašnjem kapitenu Partizana i košarkašu Budućnosti, Bosne i čačanskog Borca koji je tog 15. novembra preminuo usled ranjavanja na parkingu “Pionira” u 26 godini života.

Pored ostalih, legendarnom Harisu su još jednom poštu odali Miroslav Berić, Zoran Stevanović, Zoran Sretenović sa suprugom, Žarko Stijović, Jadranko Nikolić i Mlađan Šilobad.

Haris je rođen 24. jula 1974. godine u Sarajevu, a košarku je počeo da trenira u KK Bosna sa 10 godina. Kao sedamnaestogodišnjak, Brkić 1992. godine prelazi u Partizan odakle je pozajmljen Borcu iz Čačka. Igrao je za Budućnost, a nedugo pre nego što je ubijen, vratio se u Partizan.

Kobnog 12.12.2000. godine je na parkingu ispred nekadašnje dvorane “Pionir” napadnut vatrenim oružjem. Tri dana kasnije, Haris je podlegao povredama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading