ČANAK PRIZNAO: Mogli su Novica i Vanja da igraju, ali važniji je meč protiv Mornara

Autor:

Sport

19.12.2017

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak izjavio je da su crno-beli na meču protiv Limoža ponovili greške iz prethodnog perioda.

RepublikaFoto: Starsport
Čanak sa igračima Partizana

Partizan je na svom terenu poražen od Limoža 101:98 u meču 9. kola grupe C Evrokupa.

- Teška utakmica zbog velike potrošnje energije, a na kraju ni za šta. Ali poslužiće kao dobar trening za mnogo važniji meč protiv Mornara. Ponovile se neke stvari sa meča protiv MZT-a. Prvo poluvreme zadovoljavajuće u odbrani, u drugom mnogo grešaka i iskakanja iz sistema. To je bilo uzrokovano skraćenom rotacijom i trenutnim fizičkim stanjem ekipe. Limož pogodio bitne šuteve za tri. Na kraju odlučila jedna lopta. Miler daje te poluzicere u velikom procentu, a sad je promašio, ali idemo dalje - rekao je Čanak. 

Partizan je na ovoj utakmici nastupio bez Vanje Marinkovića i Novice Veličkovića.


- Novica je možda mogao da igra večeras, ali je važnija ona utakmica u subotu. Vanja je na zagrevanju osetio bol, procenili smo da je bolje da pauzira i ovaj meč. Prvobitno sam hteo da odigra pet-šest minuta. Njih dvojicu očekujem u kombinaciji za tim za Mornar. Čakarević, Tomić i Gavrilović su u autu na duže vreme - dodao je Čanak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading