(VIDEO) Srbima dva mesta u TOP 10 Evrolige

Autor:

Sport

06.01.2018

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 16. kolu Evrolige bilo je fantastičnih poteza a među najboljima je i heroj Zvezde Dejan Davidovac.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Dejan Davidovac

Blokada Tajlera Hanikata je na 10. poziciji, na devetoj asistencija Vasilisa Spanulisa za Kostasa Papanikolaua, a na osmom blokade Dejana Davodivca nad Aronom Vajtom u pobedi Crvene zvezde protiv Žalgirisa (77:65).

Talentovani 22-godišnjak je doneo pobedu Zvezdi i našao se na listi najboljih poteza kola, nije mogao bolje ni poželeti. 

Sedmo mesto je zauzeo Porije zakucavanjem preko Veselija, ispred njega Realov Valter Tavares sa serijom rampi u meču sa Makabijem, dok je peti Hajl Hajns zbog sjajne blokade Klaveru.

Četvrta pozicija pripala je našem reprezentativnom beku Nemanji Nedoviću koji je saigraču iz Unikahe Avgustinu odlično asistirao za alej-up. Na trećem mestu našla se akcija Žalgirisa u Beogradu, na drugom dodavanje Vonamejkera i "let" Veselog, dok je najbolji potez 16. kola izveo Barselonin Adam Hanga čudesnim zakucavanjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading