Evroliga sankcionisala Zvezdu zbog finansija!

Autor:

Sport

11.01.2018

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finansijska komisija košarkaške Evrolige kaznila je košarkaški klub Crvenu zvezdu zbog neispunjavanja ugovorenih obaveza.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Postupak protiv Crvene zvezde mt:s pokrenut je krajem prošle godine, a aktuelni šampion Srbije već je uspeo da ispuni obaveze i da skine zabranu registracije novih igrača, prenosi specijalizovani portal "Eurohoops".

Evroliga je navela da je finansijska komisija sankcionisala Crvenu zvezdu mt:s zbog neispunjavanja ranije postignutih dogovora koji se tiču izmirivanja obaveza.

Crveno-beli su prošlog leta definisali plan za izmirivanje dugovanja ali ga se nisu držali i zbog toga im je u periodu od 14. novembra do 12. decembra prošle godine bila izrečena zabrana registracije novih igrača.

Zvezda je u međuvremenu izmirila svoje obaveze, a Savet za finansije ukinuo je zavranu registracije novih igrača i novčano kaznio crveno-bele sa 15.000 evra.

Crvena zvezda mt:s moraće da plati i troškove žalbenog postupka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading