Ostoja Mijailović hrabro najavio: SLEDEĆE GODINE U OVO VREME IGRAĆEMO EVROLIGU!

Autor:

Sport

16.01.2018

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek KK Partizan Ostoja Mijailović je na pitanje novinara kada će crno-beli igrati ponovo u Evroligi dao vrlo kratak rok. Mijailović se vodio devizom čuvenog Dereka Trotera iz "Mućki": Sledeće godine u ovo vreme igraćemo Evroligu!

RepublikaFoto: Tanjug/ TANJA VALIČ
Mijailović: Želim Zvezdi da u ovoj godini bude lošija od nas

On je poželeo Crvenoj zvezdi kao novogodišnju želju da bude lošija od Partizana. A, na pitanje šta misli o večitom rivalu bio je vrlo direktan.

- Zvezdu ne volim. Kad Zvezda igra, ja televiziju ne gledam. Kao što Čović ne voli Partizan. Niko ne može da me natera da ih volim!

Na pitanje šta smatra o njegovom kolegi na čelu Crvene zvezde Nebojši Čoviću istakao je da želi da klub vodi na drugi način.

- Ne želim da vodim Partizan na način na koji Čović vodi Zvezdu. Ne želim da budem apsolutista, da se sve vrti oko mene. Sve treba da se vrti oko sistema. Slažem se da glava kuće mora da se pita, ali i struka mora da se pita. Marketing za marketing, finansije za finansije. Čović je, doduše, pokazao da zna da vodi Zvezdu, pokazao je rezultate i on ju je doveo u položaj u kom nikad nije bila. Ali, nije je on doveo tu jer je neki preveliki umetnik, nego samo što je Partizan mnogo pao - smatra Mijailović.

Predsednik Partizana je istakao da će nastojati da u što kraćem roku reši sve probleme sa nekadašnjim trenerom crno-belih Duškom Vujoševićem, u prvom redu zaostalih dugovanja prema slavnom strategu.

- Bez obzira na to šta on izjavljivao, ne želim nijednom svojom izjavom da ga uvredim. Duško je to što jeste, a da li su njegovi postupci u ovom trenutku ispravni ili nisu, to zna on, a zna i javnost. Obaveze prema njemu nisam ja napravio, napravio je on sam prema sebi. Ostoja mu ništa nije dužan - poručio je Mijailović.

On je istakao i da nema nikakve veze sa istinom to što pojedini navijači tvrde da država nastoji da ugasi KK Partizan.

- Država preko raznoraznih sponzora i ugovora donose 1.500.000 evra godišnje, kao što Zvezdi donose duplo više, je l tako? I onda država koja daje tolike pare želi da zatvori Partizan. Pa, dabogda država bila još veći neprijatelj Partizanu. Situacija je teška i ne treba je otežavati - zaključio je Ostoja Mijailović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading