Košarkaši Zvezde posle poraza od Himkija: NASTAVIĆEMO DA SE BORIMO!

Autor:

Sport

16.01.2018

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde Nemanja Dangubić i Tejlor Ročesti žale zbog poraza od Himkija na domaćem terenu, koji je udaljio srpskog prvaka od borbe za TOP 8 Evrolige. Njih dvojica smatraju da su počinili veliki broj grešaka koje su gosti majstorski iskoristili.

RepublikaFoto: Starsport
Ročesti veruje da će se Zvezda oporaviti od ovog poraza

Krilni košarkaš Nemanja Dangubić smatra da nakon sjajnog prvog poluvremena Zvezda nije umela da materijalizuje prednost u nastavku igre.

- Nažalost nismo uspeli da materijalizujemo dobru igru u prvom poluvremenu. Pogađali smo šuteve, ali smo kasnije napravili previše grešaka koje su nas koštale pobede - izjavio je Dangubić.

Plejmejker Tejlor Ročesti smatra da Zvezda može da se digne nakon ovog poraza.

- Timski smo odigrali loše u drugom poluvremenu. Himki je tim koji je poznat po čvrstini, ali i mi smo pokazali da možemo da se dignemo posle poraza. Na nama je da to ponovo uradimo - veruje Ročesti da Zvezda ima još toga da pokaže u Evroligi ove sezone.

Krilni centar Milko Bjelica nije bio protiv ruskog tima na svom uobičajenom nivou.

- Poraz jeste bolan, ali ne smemo sebi da dozvolimo da padnemo. Imamo timski duh i I nastavićemo da se borimo - kratak je bio Bjelica nakon utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading