Jorgos Barcokas: Strpljenjem do pobede

Autor:

Sport

16.01.2018

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Himkija Jorgos Barcokas izjavio da je njegov tim strpljivijom igrom u drugom poluvremenu uspeo da nadoknadi promašaje iz prvog dela meča protiv Zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Jorgos Barcokas

Himki je potvrdio ozbiljnost svojih ambicija po pitanju plasmana u Top 8 fazu Evrolige.

Slavio je drugu uzastopnu pobedu u gostima nad protivnikom iz donjeg dela tabele, posle Bamberga je pala i Crvena zvezda - 70:79 (37:33).

Time se ruski predstavnik iskupio za poraz od Reala u Podmoskovlju.


- Evroliga je takmičenje u kome ne smete mnogo da se osvrćete za onim što se desilo pre nekoliko dana -, rekao je na početku trener Himkija Jorgos Barcokas.

- U prvom poluvremenu smo imali nizak procenat šuta iz igre, samo 25 odsto, ali rezultat nije bio toliko loš. Rekao sam igračima da ostanemo strpljivi i da probamo da nađemo otvorene pozicije za šut. U nastavku je lopta u napadu išla mnogo bolje. Nismo mogli da zaustavimo Ročestija, dobri su bili Dangubić i Feldin, ali na kraju vrlo važna pobeda za nas, kao i svaka u gostima - naglasio je Barcokas.

Himki je popravio skor na 10-8, a u četvrtak će biti domaćin Olimpijakosu, timu sa kojim je Barcokas 2013. osvojio Evroligu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading