"Delije" prete bojkotom zbog Omića: ZVEZDINI NAVIJAČI NE ŽELE MUSLIMANA U EKIPI!

Autor: Informer

Sport

23.01.2018

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Crvene zvezde zapretili su upravi košarkaškog kluba da više neće dolaziti na utakmice zbog slovenačkog centra Alena Omića! Glavni razlog je veroispovest novopečenog centra ekipe!

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs
Omić nepoželjan za pojedine Zvezdaše

"Informer" prenosi da navijači Zvezde nisu zadovoljni time što je novo pojačanje crveno-belih bosanski musliman, iako je on sam rekao da je ateista i da ga vera ne interesuje.

Bivši centar Olimpije, Gran Kanarije, Efesa, Unikahe i Hapoela odrastao je u Sloveniji i nastupa za njihovu reprezentaciju. To, međutim, pristalicama crveno-belih ne znači ništa. Oni su čak najavili da će se sastati sa predsednikom kluba Nebojšom Čovićem kako bi i pred njim iskazali nezadovoljstvo zbog dovođenja ovog igrača u klub.

Dobrim delom i zbog vrlo izričitog stava navijača Omić je na predstavljanju morao da se pravda, izjavivši da je on ateista i da je njegova jedina vera Crvena zveda.

- Narod u Srbiji doživljavam kao sebi blizak. Imam jako puno prijatelja i drugara među Srbima koji žive u Sloveniji. Taj mentalitet i narod su mi jako bliski, tu nema nikakve tajne - rekao je Omić i dodao:

- Što se tiče vere, tu moram da dodam da ljude delim samo na dobre i loše, trećeg nema. A ako baš nekoga i interesuje, ateista sam, pa neka bude da je Crvena zvezda moja vera i nada, jer je meni košarka na prvom mestu.

Slična situacija se dešavala i u prošlosti kada je Elmedin Kikanović nastupao u crveno-belom dresu, a ljudi iz kluba su "Informeru" preneli da nikakvih problema neće biti i da će Omić nesmetano nastaviti da igra za Crvenu zvezdu do kraja sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading