Džejms nakon rekorda: Ne znam ni sam kako sam uspeo!

Autor:

Sport

24.01.2018

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji košarkaš Klivlend Kavalirsa postao je najmlađi igrač koji je postigao 30.000 poena u NBA ligi. "Kralj" je to učinio na gostovanju San Antoniju, a on je sam izjavio da je bio ponosan što su mu i navijači Sparsa skandirali kada je postigao poene za rekord!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejms: Ovo je poseban trenutak

- Čoveče, postati najmlađi igrač ikada koji je došao do 30.000 poena, biti u ravni sa ovakvim igračima... Da budem, iskren, ne znam šta se dogodilo, ne znam kako sam to uspeo - izjavio je Lebron i dodao:

- Uvek sam pokušavao da budem igrač koji može da poentira, asistira, skače, ali ovo je poseban momenat. Toliko mečeva sam igrao protiv San Antonija ovde, a sad sam dobio njihove ovacije, to je bio sjajno.

Njegov jubilej pokvario je poraz Kavalirsa, šesti u poslednjih sedam mečeva. Uprkos tome, Džejms veruje da se sve može okrenuti u korist Klivlenda.

- Nismo u dobrom trenutku, to je očigledno, ali to nije ništa što do sad nisam video, što se nije događalo. Moramo da se trgnemo i ponovo postanemo tim sa šampionskim kvalitetom - zaključio je on.

Džejms je postao tek sedmi igrač koji postigao preko 30.000 poena u NBA ligi, a pre njega je to pošlo za rukom Dirku Novickom (30,837), Viltu Čemberlenu (31,419), Majklu Džordanu (32,292), Kobe Brajantu (33,643), Karul Melounu (36,928) i Karimu Abdul-Džabaru (38,387).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading