(FOTO) Sjajan odgovor Omića na prozivke: VI STE MOJA BRATIJA!

Autor:

Sport

27.01.2018

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika pobeda Crvene zvezde nad Olimpijakosom u Evroligi pala je u drugi plan zbog pogrdnih povika "Delija" na račun slovenačkog centra Alena Omića, tačnije njegove veroispovesti. Najnovije pojačanje crveno-belih se tim povodom oglasio na "Instagramu".

RepublikaFoto: Starsport
Sporni transparent na utakmici sa Olimpijakosom

"Delije" su na početku susreta razvile transparent u kopu na kome je pisalo: "Hrvat, Šiptar, Balija nisu moja bratija!", što je poruka koja je nedvosmislena aluzija na veroispovest Alena Omića. Grupa "Delije sever" je čak posle susreta izdala saopštenje u kome su naveli da ne žele muslimane u svojoj ekipi.

Ipak, Omić je posle meča pohvalio navijače nazvavši ih najboljom publikom na svetu. Osim najvatrenijih navijača, preostali deo hale je aplaudirao i pozdravljao svaki dobar Omićev potez, a na prozivke Slovencu su čak odgovarali zvižducima.

Nakon utakmice je Omić ostavio poruku na "Instagramu", koja je pogodila tačno u centar mete, a jasan je odgovor na transparent sa utakmice - Ko igra za Zvezdu i zauvek za nju navija, biće zauvek moja bratija - postovao je Omić na instagram storiju, izazvavši veliku reakciju navijača.

RepublikaFoto: instagram.com/Alen Omic
Omić poslao poruku mira i prijateljstva

Nimalo prijatna situacija za Omića, koji je pre svega sportista i čovek koji je došao da pruži maksimum u crveno-belom dresu. Ipak, ova poruka slovenačkog reprezentativca poziv je svima da stave prst na čelo i porazmisle za nekoliko trenutaka. Zvezda je internacionalni brend, igra Evroligu, ima navijače širom bivše Jugoslavije. Srećom pa dobar deo navijača to i razume.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading