Igrači Zvezde prezadovoljni: Važna pobeda, idemo na prvo mesto u ABA!

Autor:

Sport

29.01.2018

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan u 18. kolu ABA lige rezultatom 86:74, a blistao je Ognjen Dobrić sa 18 poena uz šest ubačenih trojki iz sedam pokušaja.

RepublikaFoto: Starsport
Lesor i Dangubić proslavljaju jedan od poena

Haubica crveno-belih je posle susreta bio vidno zadovoljan sjajnim izdanjem kako tima, tako i njegovim ličnim.

- Neverovatno bitna utakmica za nas i pobeda. U dobroj sam seriji, šut me služi i nadam se da će se tako i nastaviti.Međutim, nisu samo ti poeni bitni, mogu reći da je bilo puno sitnica pored toga koje su prelomile utakmicu. Idemo sada da pokušamo da dođemo i do prvog mesta ispred Budućnosti - izjavio je junak Zvezdine pobede, Ognjen Dobrić.

Plejmejker Tejlor Ročesti nije bio na svom prepoznatljivom nivou, ali se nedostatak njegovih poena nije ni osetio.

- Imali smo plan za ovu utakmicu i mislim da smo ga sjajno odradili. Nova velika pobeda, najbitnije je da kao tim napredujemo i idemo dalje.

Centar Stefan Janković imao je dobru rolu u pobedi svog tima.

- Uh, iskreno, imao sam malo tremu pred početak utakmice. Drago mi je što sam doprineo energijom da ostvarimo važnu pobedu. Bilo je večeras i banana I zakucavanja, drago mi je zbog toga, moram tako da nastavim - kratak je bio Janković posle pobede nad Partizanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading