Vujošević preponosan na njegove učenike: LEPO JE VIDETI IH U NBA LIGI!

Autor:

Sport

30.01.2018

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najtrofejniji trener u istoriji KK Partizan Duško Vujošević oglasio se nakon fotografije koju je iz SAD okačio Žofri Lovernj, zajedno sa Bogdanom Bogdanovićem i Davisom Bertansom. On je izjavio da mu je izuzetno drago da vidi njegove učenike kako su uspeli u karijeri.

RepublikaFoto: kkpartizan.rs
Vujošević: Treneri ne treba sebe da hvale

- Drago mi je kad vidim da su nastavili da napreduju u svojim karijerama i da danas igraju u najjačoj ligi sveta. Vreme koje smo proveli zajedno je vreme kad se puno i vredno radilo. To su bili njihovi počeci, ali su oni ti koji su svojim kvalitetom i radom pravili od mene boljeg trenera - istakao je Vujošević.

Dule Vujošević, međutim, nije želeo da naglašava kako je samo on zaslužan za razvoj ova tri košarkaša, već da igrači sami treba da znaju ko im je najviše pomogao kroz karijeru.

- Igrači treba da kažu ko im je najviše pomogao u karijeri, nisu treneri ti koji treba sami sebe da hvale. Mnoge moje kolege nakon mesec ili dva provedenih s njima ističu da je to vreme bilo presudno za karijere igrača. Ja ne volim to, ono što dam nekome, to je bespovratno i bezuslovno - poručio je Vujošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading