Veličković o uvredama "Delija": Nisam trebao da odgovaram...

Autor:

Sport

29.01.2018

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Partizana Novica Veličković bio je vrlo primetan u porazu svog tima od Crvene zvezde sa 20 poena i 10 skokova. Odlična partija kapitena crno-belih nije bila dovoljna da se izbegne poraz od 86:74. Veličković je pored bitaka na terenu, vodio još jednu sa protivničkim navijačima.

RepublikaFoto: Starsport
Veličkovićeva sjajna partija nije pomogla Partizanu da ostane neporažen

Predvodnik košarkaša Partizana je izjavio da se uvek maksimalno bori za ekipu i da mu je krivo što je tim energetski pao u drugom poluvremenu.

- Izuzetno poštujem Zvezdu, nemam ništa protiv njih. Oni igraju dosta jako, biju se 40 minuta, a mi smo morali da im odgovorimo na takvu igru. Ako nemaš motiv da igraš svih 40 minuta za Partizan, onda i nisi za ovaj sport. Kada god smo prilazili, Dobrić nam je "pljusnuo" po trojku, što nas je i skupo koštalo na kraju - izjavio je Veličković posle susreta.

Kapiten crno-belih je imao verbalni rat sa navijačima Crvene zvezde tokom susreta.

- Pukao sam na kraju. Ja nikada nikoga ne vređam, ja se samo borim za ekipu. Doživeo sam mnogo uvreda od nekog čoveka u prvom redu, a pogrešio sam što sam mu odgovarao. Čovek me je baš pogodio, ali nije trebalo da se nastavljam - rekao je Novica posle susreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading