Alimpijević: Budućnost se pita za prvo mesto...

Autor:

Sport

30.01.2018

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević zadovoljan je zbog pobede njegovog tima u večitom derbiju, ali napominje da je u borbi za prvo mesto ABA lige sa Budućnošću tim iz Podgorice i dalje u boljem položaju.

RepublikaFoto: Starsport
Alimpijević: Ništa još nije gotovo, ali ne pitamo se samo mi

Budućnost i  Crvena zvezda nakon 18 odigranih utakmica imaju identičan skor, ali su Podgoričani na vrhu zbog boljeg međusobnog skora. Tim Aleksandra Džikića je oba puta slavio protiv tima sa Malog Kalemegdana.

- Ima još da se igra i da se kiksa. Mislim i na nas i na rivale. Sada delimo prvo mesto, ali se ne pitamo mi, već neko drugi. Nisam ni posle meča u Podgorici mislio da je sve gotovo. Težak raspored imaju sve ekipe koje igraju Evropu i zbog toga na neki način plaćaju danak - rekao je Alimpijević.

U narednom kolu Budućnost očekuje vrlo težak susret protiv Cedevite u Zagrebu, dok crveno-beli idu na gostovanje Igokei. Ukoliko do kraja regularnog dela oba tima budu imala izjednačen skor, Budućnost će sa pol-pozicije krenuti u plej-of doigravanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading