ČANAK: Želja svakog od nas je trofej

Autor:

Sport

31.01.2018

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je posle žreba za završni turnir Kupa Radivoja Koraća da crno-beli ne odustaju ni od trofeja u ABA ligi sve dok postoji šansa za titulu. Takođe, rekao je i da će se voditi više računa o ishrani, kako ne bi došlo do trovanja igrača kao prošle godine.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Čanak

Partizan će u četvrtfinalu Kupa Koraća igrati protiv Zlatibora iz Čajetine, a u slučaju prolaza u polufinale protivnik će biti boći iz susreta Mega - Dinamik. 

- Krećemo protiv Zlatibora, ali nijedna ekipa nije slučajno u Nišu. Favoriti smo u prvom meču, posle ćemo razmišljati šta i kako doći do finala - kazao je Nenad Čanak i odogovorio na pitanje da li bi trofej u Kupu spasio sezonu. 

- Dokle god postoji teorija, mi ćemo se boriti za plasman u plej-of ABA lige. Želja svakog od nas je trofej.

Čanak je prošle godine u finalu Kupa vodio Partizan, kada su trener crno-belih Aleksandar Džikić i nekolicina prvotimaca bili otrovani hranom.

- Povešćemo malo više računa o tome - zaključio je Čanak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading