Bogdan se prisetio Vujoševićevog davljenja!

Autor:

Sport

06.02.2018

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović prisetio se momenta kada ga je Duško Vujošević gušio u Partizanu, ocenivši da je takav odnos oca i sina u Srbiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Kingsi su savladali Čikago Bulse posle preokreta sa 104:98. Srpski košarkaš je na 52 sekunde do kraja, pri rezultatu 96:96, pogodio  tešku trojku preko dva igrača, da bi potom postao najefikasniji igrač svog tima sa 15 poena (0/2 za dva, 3/7 za tri), uz po četiri skoka i asistencije.

- Mogu da kažem da sam vežbao. Svaki trening volim da završim sa nekim ludim košem. Možda sam ga izvukao odatle. Video sam da nam je ostalo možda tri ili dve sekunde. Ti pokušaji su najlakši jer nemate drugu opciju osim da šutnete - kazao je Bogdanović.

Kingsi su u prvoj četvrtini postigli svega devet poena, dok je njihov rival prvu deonicu završio sam 28.

- Došao sam iz Evrope i niko iz publike se se nije išćuđavao protivničkim akcijama. U prvom momentu sam pomislio zašto se oduševljavaju protivniku, ali znam da je ovde sve šou, da je cilj da sve izgleda dobro. Mnogo je novih stvari koje ću videti.

Upitan da li su emotivne reakcije na terenu ikada dovele do toga da bude isključen, Bogdanović je odgovorio:

- Ne. Doduše, trener me je jednom u Partizanu izbacio iz igre. Može da se vidi na jutjubu kako me i guši. Takav je odnos oca i sina u Srbiji. Bio sam isključen na još jednoj utakmici. Ali ne od strane sudija, samo od trenera.

 

Another day in paradise! ??

A post shared by Bogdan Bogdanovic (@bogdanbogdanovic) on Feb 5, 2018 at 11:12pm PST

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading