KARI I ZVANIČNO: Pešić stigao u Barsu i poslao snažnu poruku novim igračima

Autor:

Sport

09.02.2018

13:29 >> 13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetislav Pešić se vratio na mesto uspeha. Posle dve godine pauze, legendarni trener ponovo ima klub. Kari je predstavljen kao novi šef struke Barselone.

RepublikaFoto: Starsport

Katalonci igraju očajno od starta sezone. Ceh je platio trener Sito Alonso, a pred Pešićem je težak zadatak. On je odmah svojim igračima poručio da moraju da igraju odbranu.

- Veoma sam srećan što se vraćam u Barselonu. Lako sam doneo odluku da prihvatim ovaj novi izazov u karijeri. Moja misija će biti da pomognem Barseloni u napredovanju tima. Spreman sam i motivisan. Prva stvar je da pobedimo u subotu. Nova sezona počinje sada. Neće biti bolje pripreme za mečeve Kupa kralja od utakmice sa Bilbaom. Moramo da pronađemo način da budemo jedinstveni, ja ne mogu da promenim sve, ali ekipa ne može do trofeja ako ne igra odbranu - jasan je Pešić.

 

 

U Barseloni je radio od 2002. do 2004. godine i u tom periodu doneo je titulu Evrolige i dve krune prvaka Španije.


Od jula 2016. godine nije vodio nijedan tim posle odlaska iz minhenskog Bajerna, gde je bio i sportski direktor, a ranije je bio angažovan na klupi Bosne, Albe, Kelna, Rome, Ðirone, moskovskog Dinama, Crvene zvezde i Valensije.

Uspehe je imao i kao selektor, sa reprezentacijama Nemačke i Jugoslavije, ima ukupno dve titule šampiona Evrope i jednu sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading