(VIDEO) KAPITENSKI: Kako je Novica Veličković ujedinio podeljene navijače Partizana

Autor:

Sport

19.02.2018

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-belo slavlje... Konačno, prvi put posle 2012. godine košarakši Partizana stigli su do trofeja Kupa Radivoja Koraća. Posle velike borbe, tim iz Humske bio je bolji od Crvene zvezde (81:75), a centralna ličnost pre, ali i posle meča bio je kapiten Novica Veličković.

RepublikaFoto: Starsport

Iskusni igrač uspeo je nešto što mnogima deluje neverovatno. Ujedinio je zavađene frakcija navijača Partizana. Bar na nekoliko minuta, Novica ih je naterao da zajedno pevaju. 

Posle dodele medalja i pehara, uzeo je mikrofon. 

 

 

- Molim vas, idemo svi - rekao je kapiten Partizana i poveo pesmu. Obe frakcije su prihvatile njegov poziv, pa se "Čairom" prvi put posle dosta vremena orila zajednička pesma navijača crno-belih.

Novica je na terenu pokazao da je srce ekipe i da je upravo on najbolji motivator u taboru Partizana. Kapiten je ostavio toliko veliki trag u dresu crno-belih da njega svi poštuju i slušaju, pa čak i navijači koji su u "ratu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading