ALIMPIJEVIĆ: Dodatno motivisani pred Bamberg

Autor:

Sport

22.02.2018

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u četvrtak u Nemačku, gde ih u petak (20.45) očekuje meč 23.kola Evrolige protiv Brosebaskets Bamberga.

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Alimpijević

Duel sa šampionom Nemačke je prilika da se crveno-beli vrate u evroligaški ritam, jer će u narednom periodu zbog "FIBA prozora" naredni meč u ABA ligi, gde su na prvom mestu odigrati 5. marta u Laktašima.

- Moramo da se trgnemo posle Kupa i da se vratimo na onaj put na kome smo bili pre samog kupa. Sama činjenica da nas očekuje utakmica sa Bambergom je i motiv više, jer su nas pobedili su Beogradu i iz tog razloga ćemo biti dodatno motivisani - kazao je trener Zvezde Dušan Alimpijević.

Pre samo nekoliko dana smenjen je trener Andrea Trinkijeri, a ekipu će protiv Crvene zvezde i do kraja sezone voditi Grk Ilijas Kancuris

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

- Odlaskom trenera Trinkijerija ne verujem da će se nešto puno promeniti, utakmicu će voditi njegov pomoćnik koji ih je i vodio u prethodnom periodu dok je trener Trinkijeri bio na operaciji. Očekujem sličnu igru koja ih krasi tokom u prethodnom peridou, odlični individualci na spoljnim linijama, pre svega Heket, Hikmen... Odlična spoljna linija i u njenom zaustavljanju vidim jedan od načina da dođemo do dobrog rezultata - poručio je trener crveno-belih.

Ekipa će nakon dolaska u Minhen auotbusom produžiti u Bamberg, a meč u "Brose Areni" igra se u petak od 20.45 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading