(VIDEO) VESTBRUK RASTUŽIO KINGSE: Ovakvog Bogdana NBA liga do sada nije videla

Autor:

Sport

23.02.2018

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Bogdanović je zablistao na Ol-star vikendu. Stigao je do MVP priznanja na meču "zvezda u usponu", ali kao da je sve to uzelo maha. Reprezentativac Srbije je ostao bez snage u meču njegovog Sakramenta i Oklahome (Tanderi slavili 110:107)

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Bogdan je na ovom susretu na terenu proveo samo 18 minuta i za to vreme postigao je četiri poena. Nije igrao na svom nivou, ali je još jednom pokazao koliko voli košarku i koliko mu je stalo da njegov tim pobedi.

Kingsi nisu dobro počeli susret, a Srbin je bio vidno besan. Navijači u NBA ligi nisu imali priliku do sada da našeg asa vide u ovakvom izdanju. Nije bilo onog karakterističnog osmeha, a ceh je platila stolica.

 

 

Tokom susreta Sakramento se vratio posle velikog minusa. Sve je bilo otvoreno. Činilo se da će Kingsi doći do produžetka, ali tako nije mislio Rasel Vestbruk. Zvezda Tandera je, uz zvuk sirene pogodila trojku za konačnih 110:107.

 

 

On je došao do 18. tripl-dabla u sezoni sa 17 poena, 15 skokova i 11 asistencija. Rasel je na sličan način srušio i Denver Nikole Jokića. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading