(VIDEO) HLADNOKRVAN: Teo pogađao trojke preko Karija, ali Stef je imao odgovor

Autor:

Sport

23.02.2018

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Teodosić i njegovi LA Klipersi pokazali su zube šampionu NBA lige ekipi Golden Stejta, ali Kari i drugovi su još jednom pokazali kakav su tim ("ratnicfi" slavili 134:127).

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Kapiten reprezentacije Srbije je odigrao dobar meča. Postigao je 14 poena i ubacio je četiri trojke. Teo je pocepao mrežicu preko Karija i to kada se utakmica lomila.

 

 

"Hladnokrvan je Miloš" - zaključio je komentator, ali ni Teo nije imao rešenje za Stefa Karija. Jedan od najboljih igrača današnjice zatrpao je koš Klipersa sa 44 poena. Pogađao je iz svih pozicija i jedostavno nije bilo šanse da izgubi ovaj meč. 

 

 

Zanimljivo je i da je Teodosić ovaj duel počeo u startnoj petorci, ali ne kao plej, već kao bek-šuter. Pokazao je Miloš da može da pogodi. Naš drugi igrač u redovima ekipe koju sa klupe predvodi Dok Rivers Boban Marjanović na terenu je proveo svega jedan minut. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading