ŠOK ZA CRNO-BELE: Partizan IZVISIO - ništa od ogromnog POJAČANJA!

Autor:

Sport

05.08.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se trend odbijanja četvrtfinaliste Evrolige.

ŠOK ZA CRNO-BELE: Partizan IZVISIO - ništa od ogromnog POJAČANJA!

Foto: Starsport

Džejms Naneli sa saigračima iz Partizana

Nik Kalates, doskorašnji plejmejker Fenerbahčea, uskoro će postati organizator igre milanske Olimpije, prenose dobro obavešteni izvori.

Naime, kako je prvi objavio italijanski novinar Alesio Teresi, Kalates je odlučio da sledeće sezone igra za velikana iz "grada mode", a da će u tandemu sa Nikolom Mirotićem pokušati da stigne do titule u Evroligi.

Kalates je nedeljama figurirao kao jedna od opcija Partizana na poziciji plejmejkera, činilo se da je Grk blizu dolaska u Beograd, međutim, čini se da od toga neće biti ništa na kraju, pošto grčkog internacionalca još samo par koraka deli od potpisa za Olimpiju iz Milana.

Foto: Starsport

Nik Kalates u duelu sa Danteom Egzumom

Tim koji sa klupe predvodi Etore Mesina tako je nastavio trend velikih promena ovog leta. Najzvučniji odlazak je svakako Šabaz Nejpir, koji će naredne sezone igrati za Crvenu zvezdu Meridianbet, dok je najveći dolazak Nikola Mirotić, koji se takođe dovodio u vezu sa Partizanom.

Sem njega, u Milano su stigli i Maodo Lo iz berlinske Albe, odnosno Dijego Flakadori, koji je prethodnih sezona igrao za Trento. Što se tiče visokih igrača, sem Mirotića, u klub je stigao Francuz Ismael Kamagate.

Što se tiče Partizana, ekipa Željka Obradovića je ovog leta dovela svega dva igrača, Mateuša Ponitku i Ognjena Jaramaza, pa treba uskoro očekivati i da se crno-beli aktiviraju i dovedu startnog pleja, ali i centra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading