Čović ima poverenje u trenera

Autor:

Sport

25.02.2018

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

KK Crvena zvezda neće menjati trenera! Posle poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća od Partizana, ali i lošeg izdanja u Evroligi protiv Bamberga, prvi čovek kluba, Nebojša Čović stao je uz Dušana Alimpijevića i ekipu.

RepublikaFoto: Starsport

- Nije poljuljana pozicija ni trenera, ni stručnog štaba, niti bilo kojeg igrača. To su oni isti koji su pobeđivali Barselonu i Real Madrid, oni koji su učinili da smo prvi u ABA ligi i ostvarili do sada devet pobeda u Evroligi. Nadam se da će biti još neka - rekao je Čović za "Novosti".

On se osvrnuo i na nastavak sezone.

-  Uveren sam da ćemo ispuniti zacrtane ciljeve, a ključni je odbrana titule u ABA ligi. Čvrsto stojimo iza igrača i trenera, kome se to ne sviđa neka ne dolazi na utakmice ili neka promeni tv kanal. Sukoba u svlačionici Zvezde nema, niti ih je bilo. Kao što ni ranije nije bilo štrajkova, a sećate se i tih priča - zaključio je Čović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading