PLAZA POSLE PORAZA OD ZVEZDE: Mogu da plačem zbog Nedovića, ali neću

Autor:

Sport

02.03.2018

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Unikahe Đoan Plaza izjavio je da ne želi da "plače" zbog toga što na meču 24. kola Evrolige protiv Crvene zvezde nije mogao da računa na Nemanju Nedovića, koji je imao visoku temperaturu.

RepublikaFoto: Starsport
Plaza na meču sa Crvenom zvezdom

Nedović je doputovao u Beogradu, ali je zbog bolesti meč pratio sa tribina.

- Mogu da počnem izlaganje tako što ću da plačem zbog neigranja Nedovića ili nekog drugog igrača, ali ja nisam jedan od onih koji plaču i žale se. Moramo da igramo sa ili bez njega. On je naš ključni igrač ove sezone - rekao je Plaza posle meča i nastavio:

- Ponosan sam na moje igrače jer nisu odustajali. Najgora stvar je mnogo grešaka, posebno u prvom poluvremenu, i to je glavni razlog poraza. Zvezda pravi dobar pritisak i dobro je igrala u odbrani, a mi smo još i loše šutirali za tri poena.

Crvena zvezda je slavila sa 80:76, a oba kluba su zadržala šanse za plasman u plej-of Evrolige.

- Unikaha ima mnogo iskustva u Evroligi, prošle je nismo igrali već smo ušli kroz Evrokup. Znamo koliko je teško igrati Evroligu, mi to najbolje znamo. Ima još šest utakmica, moramo da pobedimo bar četiri ako hoćemo u plej-of, ali smo srećni što smo i u poziciji da se borimo za to - rekao je Plaza.

Unikaha i Zvezda imaju po 10 pobeda i 14 poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading