POSLE BUDUĆNOSTI: Čanak o Novici, Gosu, poverenju navijača i važnosti pobede

Autor:

Sport

04.03.2018

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle utakmice protiv ekipe Budućnosti u 21. kolu ABA lige, koju je Partizan rešio u svoju korist (93:84), trener crno-belih Nenad Čanak bio je zadovoljan.

RepublikaFoto: Dragana Stjepanović

- Bitna pobeda za nas da potvrdimo uspeh iz Kupa iako, rezultatski nema toliki značaj. Partizan uvek ima obavezu da igra što bolje i učinićemo sve da osvojimo to peto mesto. Ovo je potvrda da Kup u Nišu nije bio samo trenutni bljesak, nego da se ekipa diže i pruža partije sa zadovoljavajućim kvalitetom - rekao je trener Nenad Čanak.

Partizan je zablistao u drugom poluvremenu.

- Prvo poluvreme je bilo loše što se tiče energije. Bili smo hendikepirani bez Najdžela. Primili smo mnogo poena iz igre jedan na jedan i otpadanja na blokadama. U drugom poluvremenu smo imali veću energiju i dominirali u skoku. Uspeli smo da stignemo i prelomimo. Izgleda lagano, ali trajalo je kao večnost na klupi".

On se osvrnuo na Gosovu povredu.

- Gos je istegao zadnju ložu. Trenirao je posle Niša sve vreme. Pre par dana je osetio bol. Nismo hteli da ga forsiramo, ali mislim da će biti sve u redu. I Đoko Šalić je van stroja, ali smo energijom to kompenzovali

Čanak je govorio i o kapitenu Novici Veličkoviću.
- On nas je u prvom držao u priključku. Odigrao je sjajnu utakmicu, drago mi je što je pokazao da može da igra na vrhunskom nivou.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading