ALIMPIJEVIĆ POSLE "PRETNJE": Igrači znaju koliko ulažem u njih

Autor:

Sport

06.03.2018

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na utakmici Crvene zvezde i Igokee, trener crveno-belih Dušan Alimpijević izgubio je živce. Želeo je da prodrma svoj tim, a onda je u prvoj četvrtini Janković, Davidovcu i Dobriću pretio da će im "opaliti šamare".

RepublikaFoto: Starsport

Mladi stručnjak je objasnio da uvrede i pretnje nisu njegov stil.

- Ne radim takve stvari da bi to bilo snimljeno i bilo mi je jako krivo kada sam video da je snimljeno – pre svega zato što se trudim da imamo odnos uzajamnog poštovanja, mojeg prema njima, a onda to tražim i od njih. Ne mislim da je to bilo šta spektakularno kako se zna predstaviti - ističe Alimpijević za "Sport klub".

On je objasnio šta se dogodilo.

- Njih trojica, kada već govorimo o mladim igračima, znaju koliko od početka sezone trošim energije kako bi oni podigli svoj igrački nivo. Želim da onog trenutka kada završimo trening znamo da smo napravili bar minimalni pomak u njihovom razvoju. Isto tako gledam i na utakmice, samo što je utakmica 'živa' igra, energija, i takve stvari se dešavaju. Naravno da tu nije postojala zla namera, više istrajnost u nekim principima i želja da  oni budu što bolji - rekao je Alimpijević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading