BJELICA: Nemam problem da menjam pozicije

Autor:

Sport

12.03.2018

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Bjelica pružio je dobru partiju u pobedi njegove Minesote nad ekipom Voriorsa. Srpski košarkaš je kao starter ponovo bio vrlo zapažen - 10 poena (4/12 iz igre, 1/4 za tri, 1/2 slobodna bacanja), uz sedam skokova, četiri asistencije, tri ukradene lopte i dve blokade za 40 minuta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija: Foto

- Odlična utakmica i rezultat za nas - počeo je priču Bjelica.

Novinare je zanimalo na kojoj poziciji se najbolje snalazi na terenu.

- Kao što ste mogli da primetite mogu da igram na više pozicija. U dosadašnjoj karijeri sam igrao na nekoliko pozicija, u zavisnosti od toga šta su treneri zahtevali od mene i nemam problem sa tim.

Bjelica se posebno istakao u finišu utakmice kada je imao nekoliko poteza koji su direktno uticali na ishod meča. Iako je u protivničkom timu bio jedan od najboljih košarkaša današnjice Kevin Durant Nemanja je predstavnicima sedme sile otkrio da ga mečevi protiv takvih rivala posebno motivišu.

- Volim da igram protiv igrača koji su moje visine jer mi je lakše da ulazim u duel sa njima, nego sa onima nižima. Nisam se libio da šutiram svaki put kada sam bio u prilici, čak i za tri poena - zaključio je Bjelica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading