Dangubić najverovatnije završio sezonu

Autor:

Sport

17.03.2018

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Dangubić najverovatnije je završio sezonu zbog povrede kolena, izjavio je trener crveno-belih Dušan Alimpijević.

RepublikaFoto: Starsport
Dangubić će morati na dužu pauzu

Dangubić je van terena više od meseca dana zbog povrede kolena. On je propustio nekoliko mečeva Zvezde u Evroligi i regionalnom takmičenju. Košarkaš Zvezde je bio na pregledima u Minhenu odakle se vratio u petak.

- Svi ovde smatramo da je zdravlje igrača najvažnije i da ne treba da se ulazi u neki preterani rizik i probleme veće nego što ih on ima. Dangubić nekoliko poslednjih sezona ima povreda sa kolenom. Taj problem se samo produžavao iz sezone u sezonu - rekao je Alimpijević i nastavio:

- Problem je takav da zahteva drugačije metode terapija. Postoji rešenje, a siguran sam da će Dangubić, kome je najteže, to uspeti da reši. Sebi sam čvrsto obećao od početka sezone da nemam nameru da svaki put pravim od nedostatka nekog igrača veliku stvar. Svi koji su tu uspešno i dobro mogu da zamene bilo koga u ovom timu.

Crvena zvezda će u nedelju u Beogradu odigrati prvi meč polufinala plej-ofa ABA lige protiv ekipe Mornara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading