Plej Mornara bez bele zastave: MOŽEMO DA IZNENADIMO ZVEZDU!

Autor:

Sport

17.03.2018

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Mornara premašili su sva očekivanja ove sezone plasmanom u polufinale ABA lige, a Barani ne žele da se zadovolje tek pukim statiranjem protiv Crvene zvezde u plej-of seriji. Jedan od najboljih igrača crnogorskog kluba ove sezone Brendis Reli-Ros veruje da njegovi saigrači imaju šta da se pitaju protiv crveno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Reli-Ros smatra da Mornar ima kvaliteta da iznenadi crveno-bele

Iako je atmosfera u klubu veoma pozitivna pred duele sa aktuelnim prvakom ABA lige, povreda centra Uroša Lukovića pokvarila je koncepciju u timu Mihaila Pavićevića.

- Onaj koji ne veruje u pobedu ne treba da se bavi sportom. Zvezda je veliki favorit i to je jasno svima. Međutim, mi nemamo šta da izgubimo u meču koji sledi, a Zvezda može mnogo. Mi smo rasterećeni, a oni pod velikim pritiskom. Borićemo se do poslednjeg atoma snage, nastojati da odigramo izuzetno dobro u odbrani, a ako nas krene šut možemo da iznenadimo Zvezdu - rekao je za "Sport Klub" Brendis Rejli Ros koji je u Bar stigao iz bugarskog Beroa.

Odmah posle meča sa Zvezdom, igrači Mornara se vraćaju u Bar gde 21. marta igraju prvi meč četvrtfinala FIBA Kupa Evrope protiv Groningena iz Holandije, a revanš meč polufinalne serije ABA lige je na programu četiri dana kasnije, takođe u Baru. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading