Trener udario na Jokića

Autor:

Sport

21.03.2018

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić je najbolji igrač Denvera ove sezone, ali... Trener Nagetsa Majk Meloun već neko vreme ima ozbiljne zamerke na igru našeg asa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Nikada nije bio sporan Jokićev učinak u napadu. Ipak, posle meča sa Majamijem, i teškog poraza Nagetsa, Meloun je još jednom rešio da udari na Srbina.

Odmah posle susreta, na indirektan način uputio je veliku kritiku na račun mladog Somborca.

- Mi taman stavimo Jokića da čuva Olinika, a Majami krene da igra sve baš preko njega. Pomerimo Nikolu na Džejmsa Džonsona, a domaćin krene da igra sve vreme preko ovog igrača. Ta dva momka su stvarno postizala važne poene za Majami - rekao je Meloun posle utakmice.

I zaista Olinik ja susret završio sa 30 poena, dok je Džons postigao jedan poen više, i tako postavio rekord karijere. Zaista se čini da Jokić nije dobro odradio posao u odbrani, ali ovoga puta statistika je na strani našeg asa.

Olinik ima zasluge za 40 poena svog tima (30 postigao, imao i pet asistnecija) ali samo 12 od toga išlo je preko Nikole Jokića. Džons je "kriv" za 43 poena (31 dao i šest asistencija), ali preko Jokića je postigao samo osam.

Kada se podvuče crta, čini se da Jokić baš i nije za sve kriv...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading