(VIDEO) Govori srpski da te ceo svet razume: TRENER DENVERA PROGOVORIO NA NAŠEM JEZIKU ZBOG NIKOLE!

Autor:

Sport

22.03.2018

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Denvera Majkl Meloun izuzetno ceni našeg Nikolu Jokića, a zbog njega je čak propričao i na srpskom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Meloun dosta napada gradi preko Jokića

Nikola je na poslednjem susretu u Čikagu postigao 21 poena uz sedam skokova i pet asistencija u pobedi svog tima 135:102, a trener Meloun je, možda uz podsticaj velikog broja Srba na tribinama, naučio i nešto od našeg jezika.

- Nikola je naš najbolji igrač. Dobro? - na srpskom je rekao Malon američkim novinarima i onda im preveo šta to znači, uz dodatak da ga svi u Denveru vole.

Nikola je ove sezone iskoristio 22,4 odsto napada, učestvovao je u 25,8 odsto pogodaka ekipe i hvatao je 18,7 odsto ukupnih skokova. Pisali smo već da je jedini koji je imao takav učinak u prve tri sezone u NBA ligi jedan od najboljih igrača ikada Lebron Džejms.

- Nikola je ovde zvezda. Vole ga navijači, dolaze zbog njega, dosta je Srba u Čikagu, a on voli podršku. Priredio im je šou u trećoj četvrtini. Rivali pokušavaju na brojne načine da se nose sa njim. Bulsi su poslali višeg igrača na Milsapa, a svaki put kada je niži zadužen za Nikolu, idemo na njega. Znamo da će da napravi pravi potez, ili će da pogodi, ili će da pronađe slobodnog saigrača na šutu - objasnio je Malon.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading