Gudurić: Nije mi bilo svejedno, ali drago mi je da sam se vratio

Sport

22.03.2018

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Fenerbahčea Marko Gudurić izjavio je da mu nije bilo svejedno da u 28. kolu Evrolige igra protiv Crvene zvezde u Pioniru.

RepublikaFoto: Starsport
Gudurić i Kalinić na meču sa Zvezdom

Fenerbahče je ranije večeras stigao do pobede od 80:63.

- Ne znam šta se dešava sa atmosferom, ali mi je drago što sam se vratio u Pionir. Malo sam sa Kalinom pričao kako će utakmica izgledati. Nije mi bilo svejedno, bilo je malo čudno, ali treniram i radim, profesionalizam... Bilo je drugačije u smislu da su bila poznata lica oko terena, poznata muzika i sećanja - rekao je Gudurić i dodao:

- Meni je bilo lepo da se vratim i igram pred ovim navijačima u Pioniru. Mislim da smo dobro počeli utakmicu, ozbiljno je shvatili, dosta nas je igralo ovde i znali smo šta nas čeka.

Gudurić i Kalinić dobili su priznanja od bivšeg kluba Crvene zvezde. Njima su uramljene dresove Zvezde i plakete uručili kapiten ekipe Branko Lazić i tim menadžer i sportski direktor Nebojša Ilić.

Poklon je, takodje, dobio kondicioni trener turskog kluba Predrag Zimonjić, koji je nekad radio u Crvenoj zvezdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading