Alimpijević: Ponosan sam na svoje igrače

Autor:

Sport

22.03.2018

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević izjavio je da je ponosan na svoje košarkaše uprkos porazu od Fenerbahčea 80:63 u meču 28. kola Evrolige.

RepublikaFoto: Starsport
Alimpijević na meču protiv Fenerbahčea

- Izuzetno sam ponosan na svoje igrače i ono što su uradili do sada. Nemam ništa da zamerim. Napravili smo 11 pobeda u Evroligi. Dobijamo sve više na ovakvim utakmicama. To je još jedna od veoma važnih stvari da bismo istrajali u borbi do kraja. Da li će biti sedam ili devet razlike, da bi neko rekao da je manje težak poraz, to me ne zanima. Mnogo mi je važnije da dobijem što više igrača jer želimo da u ABA ligi budemo najbolji - rekao je Alimpijević, koji je dodao da Milko Bjelica nije igrao zbog manje povrede.

Alimpijević je pohvalio navijače na meču protiv aktuelnog evropskog šampiona.

- Srećan sam što je publika u teškim trenucima prepoznala da je ekipi potrebna podrška. Drago mi je da je napravljena "jedna od najboljih atmosfera" ove sezone - naveo je trener Zvezde.

On je istakao da je Zvezda želela da iznenadi Fenerbahče.

- Počeli smo utakmicu sa željom da budemo što bolji i iznenadimo Fenerbahče jer bi bilo bezobrazno krenuti sa idejom da dobijemo evropskog prvaka, dok nemamo šanse za prvih osam, a imamo pred sobom plej-of ABA lige - zaključio je Alimpijević, koji je poželeo Fenerbahčeu da odbrani titulu u Evroligi ove sezone, jer je Željko Obradović jedini trener iz Srbije koji je u Top 8.

Zvezda će u narednom, pretposlednjem kolu Evrolige 30. marta dočekati Real.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading