Kalinić: Važno, zbog prestiža

Autor:

Sport

22.03.2018

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Kalinić se oporavio od povrede i ponovo je na parketu. Reprezentativac Srbije ističe da meč sa Crvenom zvezdom nije bio lak.

RepublikaFoto: Starsport

- Uspeli smo da uradimo neke stvari koje smo želeli, da odsečemo kreatore igre od lopte, da nateramo neke druge momke da igraju više sa loptom… Stvarno dobra utakmica za nas. Doduše i Zvezda je bila malo mislima u meču sa Mornarom. Ne želim da zvučim prepotentno ili glupo, ali imali smo lakši posao nego što smo očekivali - rekao je Kalinić.

On je istakao da je ovo bila mala Fenerova osveta.

- Bili smo izuzetno motivisani da pobedimo, kako takmičarski, tako i zbog reputacije i ugleda. Videli ste prošle godine koliko je Zvezda bila naoštrana da nas pobedi. Želeli smo da im vratimo.

Kalinić je govorio i o atmosferi.

- Nisam baš toliko u tematici, video sam da nema tih najvatrenijih navijača. Šteta, jer ovi momci zaslužuju punu podršku, mislim da rade sjajan posao, imaju 11 pobeda, a ostali su bez dosta igrača, nosilaca, sa novim trenerom i sistemom. Štata što navijači ne dolaze, ali to su neke njihove stvari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading