SELEKTOR FINSKE UTUČEN! Pričao sa Dobrićem i OTKRIO uzroke PORAZA!

Autor:

Sport

24.02.2024

00:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandinavci posle preokreat izgubili u Pioniru.

SELEKTOR FINSKE UTUČEN! Pričao sa Dobrićem i OTKRIO uzroke PORAZA!

Foto: Starsport

Selektor Finske Lasi Touvi i kapiten reprezentacije Sasu Salin su izneli utiske posle proaza od Srbije.

"Orlovi" su savladali Finsku u "Pioniru", na startu kvalifikacija za Evrobasket 2025, rezultatom – 77:61, a najbolji igrač gostiju je istakao da je ovo dobra lekcija za njegov tim.

- Dobro veče - rekao je Salin na srpskom i nastavio:

- Igrali smo dobro prvo poluvreme, igrali smo sa mnogo energije. Znali smo da će Srbija da se bori za pobedu. Počeli smo malo uplašeno, ali ovo je dobra lekcija za nas da znamo šta ćemo u budućnosti - rekao je Salin i zahvalio se opet na srpskom.

Foto: Starsport

 

Touvi je istakao da je njegova reprezentacija igrala protiv jedne od najboljih ekipa na svetu i da su želeli da uživaju u atmsoferi.

- Čestitam Srbiji na ovom događaju. Igrali smo protiv jedne od najboljih ekipa na svetu. Želeli smo da uživAmo u atmosferi. Prirodno je da igrate meč sa oscilacija, ali mislim da možemo da pokažemo više od onog što je bilo u prve četvrtine. Pričao sam sa Dobrićem, iako nije igrao protiv nas. Nadam se da ćemo u Helsinkiju imati revanš - istakao je selektor Touvi.

Finska se u drugom kolu sastaje sa Danskom, koja je uspela da priredi iznenađenje u premijernoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo naredne godine i slavi protiv Džikićevih izabranika, dok će Gruzija u ponedeljak ugostiti selekciju Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading