(VIDEO) Filadelfija nanela težak poraz Denveru, JOKIĆEVA PARTIJA NIJE POMOGLA

Autor:

Sport

27.03.2018

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denvera sve su dalje od mesta koje vodi u plej-of ove sezone nakon novog poraza u NBA ligi. Filadelfija je sjajnom igrom u drugom poluvremenu razmontirala Nagetse za konačnih 123:104.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić i Denver sve dalje od plej-ofa

Jokić je na terenu proveo 31 minut, a za to vreme je upisao 14 poena i sedam skokova. Naš igrač je posebno bio raspoložen u prvom poluvremenu, kada je vodio oštre duele sa prvom zvezdom Filadelfije Džoelom Embidom, a nakon prvih 24 minuta igre Denver je imao vođstvo 59:51.

Kada se činilo da bi tim iz Kolorada mogao da ostvari jako vrednu pobedu došlo je do velikog pada u igri kako Jokića, tako i čitavog Denvera.

Filadelfija je u drugom delu igre slavila 68:45 i tako na kraju bez većih problema stigli do trijumfa pred svojom publikom.

Embid je meč završio sa 20 poena (6/12) i 13 skokova, dok je isti poenterski učinak imao i Dario Šarić. 

Kod Nagetsa najefikasniji bio je Barton sa 25 poena, Mari je postigao 17, dok je Milsap meč završio sa 16 poena i devet skokova. Denver se sa ovim porazom udaljio još više od plej-ofa, pošto sada ima skor od 40 pobeda i 34 poraza. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading