Košgeter Mornara nakon pobede nad Zvezdom: CEO TIM ZAJEDNIČKIM SNAGAMA SRUŠIO ZVEZDU!

Autor:

Sport

27.03.2018

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Mornara priredili su novo iznenađenje u ABA ligi ove sezone, pošto su u drugom meču polufinalne serije srušili Crvenu zvezdu i tako dobili priliku da se u majstorici izbore za finalnu seriju.

RepublikaFoto: Starsport
Vranješ: Zvezda će morati da nas ubedi da je bolja

Dvojac Nemanja Vranješ sa 29, odnosno Derek Nidam sa 28 poena praktično su sami srušili Crvenu zvezdu u pobedi 88:84. 

Vranješ ipak ne želi da stavi sebe u prvi plan, već ističe kolektiv.

- Ono što mi je malo zasmetalo je pisanje pojedinih medija koji su naglašavali da su Zvezdu pobedili Vranješ i Nidam. A nije tako. Zvezdu je pobedio ceo tim, svaki igrač je odigrao jako važnu ulogu na putu ka cilju. Mi smo samo bili najefikasniji. Ono što mogu da obećam je da ćemo se boriti do poslednjih atoma snage kao i čitavim tokom sezone. Što se tiče ona je bila i ostala favorit kada je polufinalna serija u pitanju. Pre početka smo u glas najavili da će šampion ABA ligi morati na parketu da nas ubedi da je bolji. U prvom meču je to uspeo da uradi, u drugom nije. Šta će se dešavati u trećem duelu? Nemoguće je proceniti. Jedino je izvesno da će Zvezda biti pod velikim pritiskom, a mi ćemo biti rasterećeni i spremni za nadigravanje. Iluzorno je trošiti reči koliko bi nam Uroš Luković značio u meču koji sledi. Da li će igrati ili ne, odlučiće lekari. Njegova volja i želja nisu sporni i ja ga potpuno razumem i od srca mu želim da bude na parketu - rekao je Vranješ za Sport klub.

Treći meč je na programu u nedelju 01. aprila, a domaćin tog susreta biće Crvena zvezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading