Zvezda se oprašta od "Delija" u Evroligi: ZA KRAJ DA OPET PADNE KRALJ!

Sport

29.03.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde naoštrili su se da se večeras (19 časova) na pravi način oproste od Evrolige pred domaćom publikom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa prošlogodišnjeg meča Zvezde i Reala

Naime, u Pionir stiže slavni Real Madrid, koji je ove sezone već gubio od crveno-belih (87:83). Trener Dušan Alimpijević ističe da će se ekipa boriti maksimalno, iako će biti oslabljeni neigranjem Pere Antića.

- Protiv Reala zatvaramo sezonu u Evroligi pred našim navijačima. U obavezi smo da se časno i dostojanstveno oprostimo od dobre sezone u kojoj je ostvareno velikih 11 pobeda. Pokušaćemo da protiv Reala popravimo skor, iako igramo sa timom kome se ne preti - rekao je trener Zvezde.

Zvezda ove sezone nadigrala Real u Madridu

Alimpijević veruje da će Real imati dodatan motiv da se revanšira prvaku Srbije i Jadrana za poraz u Madridu u prvom delu sezone.

- Uz poraz od nas Real juri što bolju poziciju pred plej-of Evrolige i biće jako motivisan. Moraćemo da budemo na mnogo višem nivou nego na poslednjem meču, kako ratnički tako i energetski. Igraćemo kao i do sada, bez kalkulisanja, iako je protivnik Real.

EVROLIGA

29. KOLO

Himki - Fenerbahče

Efes - Barselona

Bamberg - Armani

Baskonija - Makabi

PETAK

Unikaha - Olimpijakos 18.00

Žalgiris - CSKA 19.00

Crvena zvezda - Real 19.00

Panatinaikos - Valensija 20.15

TABELA: CSKA 23/5, Fenerbahče 20/8, Olimpijakos 19/9, Real 17/11, Panatinaikos 17/11... 11. Crvena zvezda 11/17

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading