KAKO JE PALA CEDEVITA: Budućnost - tajna u duksu starom 20 godina

Autor:

Sport

02.04.2018

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi put u istoriji ABA lige košarkaši Budućnosti su u finalu tog takmičenja! Pala je Cedevita u polufinalu, a ekipa iz Podgorice je imala "tajno oružje" pred majstoricu koja se igrala na njihovom terenu.

 

 

 

KKB ‘98.

A post shared by Nikola Ivanovic (@sargarepa_2) on Mar 12, 2018 at 7:00am PDT

 

Gavrilo Pajović već 20 godina čuva duks koji je nekada nosio kao član Budućnosti. Plejemjker Nikola Ivanović bio je oduševljen ovim odevnim predmetom, pa je uz dozvolu trenera Džikica taj duks nosio na zagrevanju. Kako "Vijesti" javljaju, baš taj duks u timu iz Podgorice smatraju kao svoje "tajno oružje".

RepublikaFoto: ABA-liga

-  Nikola me video u tom duksu, koji je meni veoma drag i koga čuvam 20 godina, u teretani i zamolio me da mu ga poklonim. Valjda je to neka simbolika, osećaj da će i to pomoći da konačno preskočimo taj jedan mali, ali ogroman korak. Naravno da sam mu poklonio, jer sam znao koliko će njemu značiti, koliko mu znači sve ovo, baš kao i svima nama - objasnio je Pajović.

 

 

Pump up the volume!

A post shared by Nikola Ivanovic (@sargarepa_2) on Apr 2, 2018 at 2:59am PDT

 

Ivanović je pred revanš u Zagrebu duks zaboravio u hotelu, Budućnost je izgubila taj meč. Sigurno je da mu se u finalu takav propust neće ponoviti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading