PARTIZAN NA FAJNAL-FORU EVROLIGE: Crno-beli odigraće važnu ulogu u Berlinu

Autor:

Sport

19.04.2024

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delegacija crno-beli putuje u Nemačku.

PARTIZAN NA FAJNAL-FORU EVROLIGE: Crno-beli odigraće važnu ulogu u Berlinu

Foto: kkpartizan

Statističari i pomoćne sudije košarkaškog kluba Partizan već godinama važe za jednu od najboljih ekipa za zapisničkim stolom u Evropi. Zato ne čudi da od strane Evrolige uvek dobijaju visoke ocene za svoj rad na evaluacijama.

Svojevrsno priznanje, koje predstavlja krunu dugogodišnjeg predanog rada, stiglo je ove sezone kada je ekipa statističara i pomoćnih sudija KK Partizan izabrana od strane Evrolige da radi na završnim turnirima najprestižnijeg evropskog klupskog takmičenja. Na taj način, "crno-beli zapisnički sto" će predstavljati srpsku košarku na fajnal-for turniru i ANGT (Next Generation Tournament) u Berlinu.

Foto: kkpartizan

Ponos Partizana


Uspeh crno-belih devojaka i momaka za zapisničkim stolom je veći kada se u obzir uzme da će po prvi put u istoriji Evrolige, jedna ekipa iz inostrane zemlje raditi istovremeno na oba turnira - glavnom fajnal-foru, kao i na i ANGT. Ekipu čine statističari Petar Vasiljević, Miloš Antonijević, Ana Andrejić, Marko Krstić, Slobodan Šakotić, Ivana Vasiljević, Ognjen Marinović, kao i pomoćne sudije Sonja Stanković, Biljana Kostreš, Jovana Krivokuća-Milovanović, Sanja Rsovac Ivanović i Jelena Rašinac.
Republika

Foto: kkpartizan

Crno-bele sudije


Podsetimo, Evroliga je ušla u nokaut fazu, a posle večerašnjeg duela između Baskonije biće poznat poslednji učesnik četvrtfinala. Za sada, svoje mesto su u doigravanju obezbedili Real Madrid, Panatinaikos, Monako, Barselona, Olimpijakos i Fenerbahče direktno prošavši u četvrtfinale, dok je Makabi do njega došao kroz plej-in, dok će se Baskonija i Virtus boriti za to poslednje mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading