LESOR PONOVO NAPRAVIO ŠOU: Megafon je opet bio u prvom planu

Autor:

Sport

19.04.2024

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuz pevao navijačke pesme, ali ne Partizanove, koje očigledno bolje zna.

LESOR PONOVO NAPRAVIO ŠOU: Megafon je opet bio u prvom planu

Foto: Starsport

Matijas Lesor u društvu navijača Partizana posle meča protiv Reala

Košarkaš Panatinaikosa Matijas Lesor bio je gost emisije OPAP Game Time, u kojoj je atraktivnoj grčkoj novinarki Lili Kountoriotis odgovarao na mnoga zanimljiva pitanja! U jednom trenutku, Lil ga je pitala koja navijačka pesma navijača Panatinaikosa mu je omiljena i vrlo brzo ga ostavila u čudu.

Taman kada je krenuo da objašnjava da je u pitanju pesma koja počinje sa "vudu, vudu", Lili ga je prekinula, ustala i donela megafon zbog čega je Lesor počeo da "umire od smeha". Francuz je sa osmehom priznao da je ostavio svoj megafon kod kuće, ali je znao da ga koristi. Naravno, mislio je na onaj megafon koji je dobio od Partizana u znak sećanja na to što ga je koristio mnogo puta doveći navijanje sa grobarima. S tom razlikom što je navijačke pesme crno-belih znao svaku reč, a znaju ih i njegov sin Matson i supruga Trejsi.

- Imam jedan megafon, ostavio sam ga kod kuće. Koristio sam ga mnogo prošle godine - rekao je Lesor i sigurno obradova sve grobare.

Takođe, Lesor je podelio svoje mišljenje o tome gde će as Panatinaikos biti popularniji, u Srbiji ili Grčkoj, ukoliko osvoje Evroligu. Francuz je sa sigurnošću istakao da će popularnost biti neosporno veća u Atini, te je izrazio uzbuđenje zbog potencijalnog osvajanja Evrolige, ističući da im je potrebno još pet pobeda, uz napomenu da PAO u četvrtfinalu elitnog takmičenja igra protiv Makabija. A to znači barem jednu utakmicu na dobro poznanom mestu, u beogradskoj Areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading