KRALJ DŽEJMS SE POKLONIO CARU JOKIĆU: Niko ovako nije nahvalio Srbina, biće da je ZBOG STRAHA

Autor:

Sport

20.04.2024

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

As Lejkersa pričao hvalospeve o Nikoli pred međusobni duel u četvrtfinalu Zapada NBA lige

KRALJ DŽEJMS SE POKLONIO CARU JOKIĆU: Niko ovako nije nahvalio Srbina, biće da je ZBOG STRAHA

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Lebron Džejms

Košarkaši Denvera započeće u noći između subote i nedelje (2.30) nastup u plej-ofu NBA lige, a prva prepreka u nokaut fazi biće LA Lejkersi. Biće to repriza prošlogodišnjeg finala Zapada, ali i prilika da snage još jednom odmere najbolji srpski, po mnogima trenutno i svetski košarkaš Nikola Jokić, i po mnogima najbolji igrač u istoriji Lebron Džejms. Upravo je zvezda "jezeraša" govorila pred duele u seriji i skinula kapu Srbinu kao niko do sada.

- Nikola Jokić je jedan od najboljih igrača koji su ikad i igrali ovu igru. Jednostavno je. On radi sve. Najvažnije od svega je to što menja svoje saigrače, menja njihovo mišljenje o ovoj igri. Kada ste u stanju da inspirišete igrače da igraju na tom nivou na kojem ni sami ne veruju da mogu, to je dokaz da ste veliki - rekao je Lebron.

Duel između Denver Nagetsa i Los Anđeles Lejkersa obećava uzbuđenje, s obzirom na prethodne uspehe Nagetsa protiv Lejkersa. Prošle sezone, Denver je ostvario ubedljiv trijumf od 4:0 nad Lejkersima, a Nikola Jokić je bio ključni faktor u tom uspehu. Sada, očekuje se da će Lebron Džejms i Jokić ponovo voditi svoje timove u borbi za pobedu.


Nikola Jokić je postao sinonim za vrhunsku košarku i inspiraciju za svoje saigrače, a njegov talenat i uticaj su prepoznati širom NBA lige. Sada, dok se bliži početak plej-ofa, svi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se ovaj duel između Jokića i Lebrona odigrati na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading