JOKIĆEVOM BRATU PRETI ROBIJA: Policija istražuje Strahinju, već je bio iza rešetaka, a NIKOLU JE GAĐAO NOŽEVIMA

Autor:

Sport

24.04.2024

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak je i NBA as pričao o njegovoj prekoj naravi i da ga se plaši.

JOKIĆEVOM BRATU PRETI ROBIJA: Policija istražuje Strahinju, već je bio iza rešetaka, a NIKOLU JE GAĐAO NOŽEVIMA

Foto: Tanjug/AP

Nikola i Strahinja Jokić

Ceo košarkaški svet ostao je zgrožen kada je na društvenim mrežama osvanuo snimak kako Strahinja Jokić, stariji brat NBA asa Nikole Jokića udara jednog navijača u lice posle kraće rasprave. Sve to usred meča između Denvera i LA Lejkersa u četvrtfinalnoj seriji i pred snajom, Džokerovom suprugom Natalijom, i svojom bratanicom Ognjenom.

 

 

Nakon ovog incidenta, NBA liga je pokrenula istragu, a oglasila se i američka policija koja je najavila istrahu i pozvala žrtvu da se javi, kao i svedoke nemilog događaja. Nema sumnje da će Strahinja, ako Ameri reše da isteraju svoje, biti u ozbiljnom problemu. Sankcije mogu biti drakonske, od toga da ne može da prisustvuje Nikolinim mečevima, što bi bio pakao za sve u porodici, do toga da čak bude osuđen na zatvor.

Upravo ova poslednja opcija bila bi najgora po sve, a ali je vrlo realna imajući u vidu Strahinjine ranije ispade i to što je već bio u pritvoru zbog nasilničkog ponašanja. Naime, on je krajem 2019. uhapšen u Denveru zbog sumnje da je napao, gurnuo i davio jednu ženu! Prema tadašnjim navodima iz policije, Strahinja je bio u svom stanu sa jednom ženom. U jednom trenutku, žena je želela da napusti aprtman, ali Jokić ju je grubo zadržao i sprečio da ode, navodi se u dokumentu policije u koji su mediji imali uvid.

 

 

Tada je žena izašla na balkon i dozivala pomoć, ali ju je stariji Jokić zgrabio i počeo da je davi. Navodno joj je govorio “da će je gušiti dok ne zaspi”. Žena je zatim pokušala da pozove policiju, ali joj je Jokić oduzeo telefon. Ipak, ona je uspela da pošalje poruku preko kompjutera poznaniku, koji je zatim obavestio policiju, a ona uhapsila Strahinju Jokića.

Ali ni to nije sve. Strahinja i njegov treći brat Nemanja su i ranije pravili incidente na samim NBA utakmicama. Tako su pretili Markusu Morisu i Devinu Bukeru, vređali su i pretili sudijama, a prozivali su i holivudsku zvezdu Džeka Nikolsona.

Strahinja je mogao imati zavidnu košarkašku karijeru, a to se nije desilo zbog povreda, ali verovatno i zbog njegove naravi. Jednom je čak i Nikola izjavio da je Strahinja jedina osoba koje se plaši u životu. Njegov brat Nemanja ispričao je jednu šokantnu priču iz detinjstva, otrkio je kako je Strahinja maltretirao Nikolu. Navodno, bacao mu je noževe oko glave, a to mu je bila kazna jer nije hteo da se popne na jedno drvo kada su bili na pikniku.

Inače, Strahinja Jokić je stariji od Nikole punih 13 godina, a takođe se bavio košarkom. Igrao je za nekoliko različitih timova u Srbiji, međutim, zbog problema sa povreda rano je završio karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading