JOKIĆEV OTAC OSTAO BEZ TEKSTA KAD JE ČUO ŠTA MU JE SIN URADIO: Partije najboljeg srpskog košarkaša sa velikom pažnjom se prate u Somboru!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.04.2024

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne partije najboljeg srpskog košarkaša prate se sa velikom pažnjom i u Somboru.

JOKIĆEV OTAC OSTAO BEZ TEKSTA KAD JE ČUO ŠTA MU JE SIN URADIO: Partije najboljeg srpskog košarkaša sa velikom pažnjom se prate u Somboru!

Foto: Tanjug/AP

Sezona u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu NBA, polako ulazi u završu fazu, a najbolji košarkaši započeli su sa odlučujućim borbama za prestižni "prsten".

Ekipa Denvera našeg Nikole Jokića nakon dramatične završnice rezultatom 101:99 savladala je LA Lejkerse, a drugi trijumf u seriji zvaničnom šampionu NBA lige doneo je Džamal Marej uz zvuk sirene.

Istovremeno, srpski centar, Nikola Jokić postigao je novi tripl-dabl uz učinak od 27 poena, 20 skokova i 19 asistencija. Osim Srpskog reprezentativca u Denveru su najefikasniji bili i Porter koji je imao 22 poena uz devet skokova i jedne asistencije, dok je već pomenuti Džamal Marej uz 20 poena imao i tri skoka i pet asistencija.

U redovima Lejkersa najefikasniji je bio Entoni Dejvis sa 32 poena, 11 skokova i dve asistencija, a sledili su ga Lebron Džejms sa 26 poena, osam skokova i 12 asistencija i Rasel koji je ubacio 23 poena, uz tri skoka i šest asistencija.

Za utiske o meču "za infarkt" kontaktirali smo i Nikolinog oca Branislava Jokića, koji nije želeo da komentariše novi sjajni učinak svog sina, s obzirom da smo ga probudili, jer se i ovoga puta, duboko u noć pratio meč u kojem je sjajni srpski košarkaš ne samo po ko zna koji put pokazao klasu, već i kojim je još jednom oduševio planetu svojim učinkom

Foto: youtube.com/Srbija Danas

Nije želeo da komentariše detalje sa parketa - Branislav Jokić

 

Takođe želio da podsetimo da se tokom dana na društvenim mrežama pojavio i snimak sa tribina u kojem je glavni akter Nikolin stariji brat Strahinja koji je nakon žučne rasprave, pesnicom udario jednog od navijača.

Kada je reč o nastavku plej-of serije, naredna, treća utakmica između LA Lejkersa i Denvera igra se u noći četvrtka i petka u 4.00 ujutro po srpskom vremenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading