FUDBALERI I KOŠARKAŠI ZVEZDE SE UJEDINILI U ČESTITKAMA: Povod je veliki Lazićev jubilej! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.04.2024

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogromno dostignuće kapitena crveno-belih.

FUDBALERI I KOŠARKAŠI ZVEZDE SE UJEDINILI U ČESTITKAMA: Povod je veliki Lazićev jubilej! (VIDEO)

Foto: Starsport

Kapiten Crvene zvezde Meridianbet Branko Lazić

Branko Lazić je pre dva dana ušao u istoriju Crvene zvezde.

Naime, kapiten je protiv Studentskog centra odigrao 800. meč u crveno-belom dresu, čime je neprikosnoven, jer je sledeći na toj listi Ognjen Dobrić sa 435 mečeva. Lazić je član Zvezde od 2011. godine kada je došao iz FMP.

O tome koliko je značajan igrač u istoriji tima sa Malog Kalemegdana najbolje govori i sledeći tekst koji su crveno-beli okačili na svom sajtu:

- Utakmica u Podgorici ostaće zlatnim slovima ispisana u istoriji KK Crvena zvezda Meridianbet jer je protiv Studentskog centra u drugoj utakmici četvrtfinala plej-ofa ABA lige naš kapiten Branko Lazić zabeležio 800. nastup u dresu voljenog kluba!

O našem Branku sve je već rečeno – čovek koji je svojim radom i upornošću, od 2011. godine do danas rastao uz klub, i postao reprezentativac, kapiten i čovek kome tribine skandiraju ime, iako nikada sebe nije „gurao” u prvi plan – Kapiten i zvezdina “desetka” Branko Lazić!

Tako ulazi u legendu KK Crvena zvezda čiju su istoriju ispisivale na hiljade ljudi, na terenu i oko njega. Branko nije košgeter, nije strelac, već najveći radnik koga je ovaj klub imao, neko sa kime idete u rat i prvog ga birate uz sebe, koji će uleteti u u reklamu, koji će i bukvalno da prokrvari ili da se “iskasapi” za tim. I to radi već 13 godina! Bio je i ostao jedan od najboljih defanzivaca ABA i Evrolige u svojoj eri, a odavno je  jedan od najvećih koji su nosili crveno-beli dres u istoriji kluba - piše na sajtu Zvezde.

Čestitkama su se pridružile i kolege iz fudbalskog kluba. Zamenik kapitena crveno-belih Uroš Spajić čestitao je kapitenu KK na velikom dostignuću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading