ŠOKANTNA ISPOVEST BIVŠEG KOŠARKAŠA O SUDIJI LOPOVU! Nekadašnji igrač Baskonije brutalno iskren: Čovek krade već GODINAMA!

Autor:

Sport

26.04.2024

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnje.

ŠOKANTNA ISPOVEST BIVŠEG KOŠARKAŠA O SUDIJI LOPOVU! Nekadašnji igrač Baskonije brutalno iskren: Čovek krade već GODINAMA!

Foto: www.profimedia.rs

Kako grčka štampa piše slovenački sudija Evrolige Matej Boltauzer našao se usred skandala nakon što su ga kamere bezbednosnog sistema uhvatile kako krade bočicu kolonjske vode vrednu 221 evro u prodavnici na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu. Ovaj incident se dogodio nakon utakmice Partizana i Monaka u okviru 12. kola Evrolige.

Republika

Foto: printskrin

 

 

Boltauzer je ranije danas za Republiku istakao da ne zna ništa o tome i da ne želi da priča. 

- Ne znam ništa o tome. Izvinite, ne mogu da pričam - naveo je Slovenac.

Nakon što je uhvaćen na delu, iskusni sudija je kasnije uhapšen od strane policije, da bi nakon plaćanja kazne od oko 256 evra bio pušten na slobodu. Međutim, Slovenac već ima burnu prošlost, a o tome je svedočio i nekadašnji košarkaš Baskonije, Met Džening.

- Čovek je krao godinama! Evroliga ima mnogo odličnih sudija, ali ovaj je bio najgori i to nije bilo teško da se vidi - poručio je Džening, a ispod je  Čima Moneke stavio smjaliće što se smeju.

Foto: Instagram/Matt Janing/Screenshot

 

Ovaj neobičan slučaj krađe kolonjske vode od strane poznatog sportskog sudije izazvao je veliku pažnju javnosti i postao predmet rasprave u medijima širom Evrope. 

Podsetimo, na snimku se vidi kako Slovenac, poput svakog drugog putnika, ulazi u aerodromsku parfimeriju i razgleda parfeme dok gura kofer. Međutim, on se sve vreme osvrće oko sebe. U jednom trenutku čovek koji je bio u istom delu prodavnice sa njim odlazi, što Boltauzer vidi kao pogodan trenutak za krađu. 

 

 

On se okrenuo leđima prema kameri i može biti da je bio svestan njenog postojanja jer je minut pre krađe više puta pogledao u tom pravcu. Ono što nije znao je da će se trenutak u kojem ubacuje parfem u džep jasno videti na snimku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading