JANAKOPULOS "GORI" U BEOGRADU! Predsednik PAO tražio da Makabi nema navijače, a Pionir se ŽUTI (FOTO)

Autor:

Sport

30.04.2024

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekujemo nova saopštenja.

JANAKOPULOS "GORI" U BEOGRADU! Predsednik PAO tražio da Makabi nema navijače, a Pionir se ŽUTI (FOTO)

Foto: Starsport

U beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić" odigrava se treća utakmica četvrtfinalne serije u okviru plej-ofa Evrolige. Makabi iz Tel Aviva je domaćin, a atinski Panatinaikos pokušava da povrati prednost domaćeg terena. Nakon velikih tenzija u prva dva meča u "OAKA areni", u Beograd je doputovao i vlasnik PAO, Dimitris Janakopulos, imućni naslednik porodičnog bogatstva koji uživo prati duel.

Ipak, ne mislimo da uživa, s obzirom na to šta je izjavio danas ranije u toku dana.

- Jedno pitanje za Evroligu. Pre tri-četiri meseca na sastanku Evrolige u Istanbulu kada je bilo glasanje da li će Makabiju biti dozvoljeno da igra u Evroligi zbog svega što se dešava na toj teritoriji, Makabi je obećao da će sve utakmice biti iza zatvorenih vrata. Sada odjednom čitam da će biti 2.000 navijača!?, ljutito je saopštio Janakopulos.

Republika

Foto: Starsport

Navijači Makabija u Pioniru

Međutim, budući da je u Pioniru trenutno ovakva slika, verujemo da će, ukoliko Panatinaikos izgubi, Janakopulos dići veliku prašinu baš zbog navijača "ponosa Izraela".

Prisustvo vlasnika Panatinaikosa, Dimitrija Janakopulosa, dodatno je uzbudilo atmosferu pred ovaj ključni susret. Njegovo prisustvo može imati značajan uticaj na igrače, ali i na navijače, koji su već stvorili fantastičnu atmosferu u hali "Aleksandar Nikolić".

Podsetimo, jedan od trenutaka koji je obeležio prošli meč dva tima jeste povratak kontroverznog predsednika "zelenih" na parket OAKA dvorane posle dve godine. Njegov izlazak izazvao je oduševljenje navijača, a našao se tu nakon što su on i Ergin Ataman u tandemu izvršili nenormalan pritisak na Evroligu zbog sudijskih grešaka u prvom meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading