BUDUĆNOST BI DA CRNOGORAC SUDI PROTIV ZVEZDE

Sport

06.04.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budućnost na sve načine pokušava da dođe do neregularne prednosti pred početak finalne serije ABA lige protiv Crvene zvezde.

RepublikaFoto: ABA liga
Bjelica u akciji

Tim iz Podgorice vrši neprestani pritisak na komesara suđenja Istoka Remsa kako bi sebi obezbedio crnogorskog arbitra na mečevima protiv aktuelnog šampiona i tako pokušao da obezbedi titulu i plasman u Evroligu. Idu toliko daleko da izmišljaju da tim sa Malog Kalemegdana pokušava da namesti sudije, pa su odlučili da se obrate Zvezdi saopštenjem:

- Pismo Crvene zvezde upućeno sportskom direktoru ABA Žarku Čabarkapi u kojem se kritikuje delegiranje sudija i optužuje Budućnost Voli da je vršila pritisak na komesara za delegiranje arbitara upućuju samo na jedno, Zvezda je u strahu i panici, pod velikim pritiskom da odbrani titulu ABA i obezbedi mesto u Evroligi. Ovim vašim činom i organizovanjem sastanka kome prisustvuju gospodin Rems, mišljenja smo da narušavate ne samo regularnost predstojećeg finala već regularnost i integritet same ABA lige. KK Budućnost neće dozvoliti ovakve stvari - navodi se u saopštenju koje je potpisao direktor Slavko Radulović.

RepublikaFoto: Starsport
Pristrasan: Igor Dragojević

Gospodin Radulović je potpisao i pismo koje je poslao ABA ligi još 16. oktobra 2017. godine, kada se zapravo krenulo sa neprestanim pritiscima na komesara suđenja. Tada je tim iz Podgorice posebno apostrofirao meč protiv Zvezde u ligaškom delu kao problematičan. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading